Mystery Box – Veľká krabica plná Hamok Bagov (30ks)

Original price was: 375,00 €.Current price is: 333,00 €.

HAMOK Bag je trendy, ručne šitá ľadvinka aj módny doplnok od kreatívneho ateliéru Made in Home. Toto je ponuka s množstevnou zľavou! Vhodná pre obchody, skupinové darčeky aj veľké rodiny. Mystery box je kombináciou všetkých typov, variant aj veľkostí a tak si v krabici každý nájde určite to svoje. Viac info v popise dole v…

Kategórie:
Tagy: , , , , , ,

Popis

Mystery box – Veľká krabica plná Hamok Bagov je krabica plná prekvapení v podobe trendy, originálnych a ručne šitých ľadviniek od Made in Home Originals za zvýhodnenú cenu. Ak sa chystáte pridať do svojej ponuky obchodu alebo e-shopu ničo svieže a trendy, ideálne na leto a festivalovú sezónu, môžete začať práve týmto sortimentom. Krabica obsahuje Mix 10 rôznych Hamok Bagov vo farebných, veľkostných aj typových prevedeniach. Mystery box – Veľká krabica obsahuje konkrétne: 3x – kožený HAMOK Bag Luxury v hodnote minimálne 25€/ks 6x – HAMOK Bag Extra s extra ozdobným popruhom v hodnote od 15€/ks 21x – HAMOK Bag Klasick, za cenu 10€/ks Cena týchto 30 výrobkov v celkovej hodnote minimálne 375€ je za akčnú cenu 333€ a poštovné je ZDARMA.
  • HAMOK Bag Luxury je najvyššou radou nášho sortimentu Hamok Bagov. Kvalitné kože a spracovanie, vo väčšine prípadov v kombinácii s pestrofarebnou nepremokavou látkou vás vyzdobí na každú príležitosť. Či už sa chystáte pod stan alebo do opery, vás tento produkt nikdy nesklame svojou eleganciou, praktickosťou aj svojim štýlom.
  • HAMOK Bag Extra je naša stredná trieda, ktorá sa tvári ako vysoká spoločnosť. Krásne pestrofarebné a nepremokavé látky v kombináciách s honosnými popruhmi a pevným zapínaním. Do lesa aj do mesta. Okolo pásu aj cez telo tak, ako je to dnes moderné.
  • HAMOK Bag Klasik neostáva svojmu názvu nič dlžný. Je to klasik! Priestranný s kvalitným spracovaním a štýlovým prevedením. Jednofarebný, pestrofarebný či dvojfarebný, ktorý je nositeľný až v dvoch polohách.Týmto však možnosti výberu nekončia, ale len začínajú. Vyrábaný je vo veľkostiach S, M, L aj XL a je vhodný pre mužov aj ženy. Stačí si len vybrať.

O MADE IN HOME

Made IN Home je značka aj kreatívny ateliér z Prahy, ktorý pôsobí aktuálne v Slovenskom Prešove. Značka sa od svojho vzniku okolo roku 2013 venuje návrhom a ručnej výrobe tašiek, kabeliek aj batohov. Navrhuje si vlastné vzory, potláča textil aj laserom vypaľuje vlastné motívy materiálov ako koža či koženka, čím vytvára nezameniteľné dizajny na poli módnej tvorby na Slovensku aj v Českej republike. HAMOK Bag je najnovším príspevkom do rodiny kreatívnych produktov od tejto mladej a dynamicky sa rozvíjajúcej módnej značky s prívlastkom Československá.

Ďalšie informácie

Specification

Varianta

, ,

Veľkosť

L, M, S, XL

Recenzie

Nikto zatiaľ nepridal hodnotenie.

Pridajte prvú recenziu pre “Mystery Box – Veľká krabica plná Hamok Bagov (30ks)”

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *